Блиндирани врати – сигурност за дома

Блог

Блиндирани врати - сигурност за дома

Oтървете се от страха за Вашата сигурност с надеждна нова блиндирана врата веднъж и завинаги.

През последните няколко години много повече хора биват сполетени от нещастието,  да бъдат ограбени,  ранявани, даже и убити в собствените си домове. Как да се предпазим от крадци, вандали и убийци? С този въпрос стигаме до извода, че не трябва да оставяме на заден план нашите входни врати.

Най–надеждните и най–предпочитаните входни врати напоследък са блиндираните. Те са масивни и солидни. Пантите им са много добре закрепени, имат пасивни шипове, които влизат в касата при затворено положение и подобряват сигурността. Нека да не забравяме и за заключващите системи, защото сигурната входна врата и сигурните заключващи системи, вървят ръка за ръка.

Предлагаме Ви да спрете Вашия избор на блиндирани външни врати, които имат повече от една заключваща система, с голямо разстояние между тях и независими една от друга. Така силата ще бъде разпределена и вратата ще е по-стабилна и удароустойчива. Добрият обков ще Ви гарантира сигурност за по-дългосрочен план. Много е важно основната система да е с ямков патрон и да има бронировка. Така ще имате една надеждна преграда срещу обирджии.

Освен, че са сигурни и надеждни, блиндираните входни врати са и с много добри изолационни качества. Конструкцията е метална, с два метални листа, между които има допълнителни метални оребрения и пълнеж за шумо и топлоизолация. Пълнежът може да бъде полистирен, минерална вата, каменна вата, полиуретанова пяна и т.н..  Покритието е от МДФ панели, лакирани или ламинирани.  Може да откриете изобилие от разновидности на фрезовки, както и цветове.

Ако изброените досега качества са важни за Вас, не насочвайте Вашето внимание към входни врати с по-примамливи цени. Надеждните входни врати, които ще Ви карат да се чувствате в безопасност, няма да са евтини. Но инвестицията си заслужава, защото тя ще е дългосрочна. Радвайте й се дълго време и се чувствайте сигурни и защитени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *