Каква блиндирана врата да изберем за дома си?

Блог

Каква блиндирана врата да изберем за дома си?
Оценете

С какво трябва да се съобразим когато правим избора си?
„По обувките посрещат, по акъла изпращат!” Във Вашия случай бихме започнали фразата… „По ВХОДНАТА ВРАТА посрещат, по стила на дома изпращат!”

Може да се каже, че лицето на всеки дом е неговата блиндирана врата.

Дизайнът и цвета са първите неща, които ще направят впечатление. Всеки човек малко или много притежава доза естетичност. В този ред на мисли почти не се срещат хора, които биха взели каквато й да е блиндирана. Едно от първите неща, когато започнем да търсим входна врата – това е нейният дизайн. Външният й вид е от значение най-вече за самите нас – по този начин ние представяме себе си чрез дома си. Освен всичко казано до тук, е необходимо тя да бъде сигурна, стабилна и здрава. Блиндираните врати, които ние се срещат в момента на пазара са с приятен външен вид и здрава сърцевина отвътре. Сигурно се объркахте и смятате, че говорим за човек?! Не сте –входните врати притежават душа! Не случайно ги наричаме „ВРАТИТЕ НА ВАШИЯ ДОМ”, защото всичко, което правим е с мисъл и грижа за Вас.

Един от многото модели, които се предлагат във магазин за врати Златев Стара Загора е Т-100 в бял цвят. Той е с изчистени линии, фрезовани – вертикално и хоризонтално разположени на плоскост от MDF панел с дебелина 1см., съставляваща конфигурация от четири малки квадратчета обгърнати от разноположни правоъгълници представляващи плетеница. Две независими една от друга заключващи се системи и допълнително резе от вътрешната страна (тип синджир), но модернизирано и в пъти по-сигурно. Елегантна активна дръжка отвътре и вън, а по-желание само пасивна отвън, в съчетани със стилна шпионка и чукче за напълно завършения вид на Вашата врата.
Заповядайте в магазин Златев Стара Загора – ще получите нужното внимание и време за консултация, продавач-консултантите ще изготвят най-добрата оферта за Вас, ще бъдете обслужени от усмихнати и позитивни хора. Вашата грижа остава в техните и компетентност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

©2018 Блиндирани Врати.