Коледни украшения за вашите врати

Блог

Koleden Venets Vhona Vrata

Що се отнася до празничните забавления, вашите гости заслужават топло посрещане. Въпреки че това със сигурност включва вкусна храна, добре украсена коледна елха и празничен плейлист, гостите на партито трябва да усетят празничния дух в момента, в който пристигнат на входната ви врата. И така, откъде да започнете? Най-добрият начин да започнете е със забележителни декорации за коледни врати. Тази година внесете на празника настроение с традиционни или креативни коледни декорации на врати, които ще очароват вашите гости – и вашите съседи, разбира се. Този асортимент от лесни занаятчийски занаяти за домашни любимци включва всичко – от привличащи вниманието панделки до достоен за изложба венец, за да започнете вашето празнично тържество със стил.

Венец от снежни топки

Обзалагаме се, че никога не сте виждали топки от стиропор да изглеждат толкова добре! За да направите този хитро изглеждащ венец, залепете стиропорени топки върху формата на венец с горещо лепило. След като изсъхнат, завършете ги с панделка и тел за окачване.

Venets Stiropor

Плодове в изобилие

Вземете основния венец на нови висоти, като го украсите с червени плодове. Комбинацията на зелени клонки и червени плодове ще направи вашия венец чудесна декорация на блиндираната врата.

Koledna Ukrasa Vhodna Vrata

Раиран венец

Окачете венец с квадратна форма със същия червено-бял ефект на райета, който отдавна е символ на Коледа.

Rairan Koleden Venets

Винен корков венец

Внесете празничното настроение с този венец от винени тапи, нанизани заедно с червени камбани.

Koleden Venets Korkovi Tapi

Класически венци

Повече е повече, особено когато става въпрос за празничния сезон. Подредете два венеца по ваш избор – използвайки тел, за да ги задържите на място – след това ги подмладете с карирани панделки за доза развеселение.

Dva Koledni Venetsa Pandelki

Симетрична красота

Принципът на симетрия може да работи прекрасно за вашия декор на коледни врати. Закачете венец с кънки на входната врата, заедно с предварително декорирани със светещи лампички венци от двете страни за перфектен външен вид.

Koledna Ukrasa Kanki Za Led

Подредени венци от магнолия

Сложете трио венци с панделки на входната врата за да внесете на коледна класика в дома си. За да бъдете наистина оригинални, заложете на венци от магнолия вместо стандартни вечнозелени или борови.

Koledni Ventsi Magnoliya

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

©2018 Блиндирани Врати.