Предимства на блиндираните врати

Блог

блиндирана врата

Всеки дом има нужда от сигурност, защита и добър облик, затова допринасят блиндираните врати.

Плюсове на блиндираните врати

Те са синоним за сигурност, изключителна здравина и не на последно място – красив и стилен дизайн. Конструкцията им също е по-различна спрямо останалите врати. Те са изградени от отлични материали, които имат голямо значение за защитата на дома Ви от посегателства. Освен срещу недоброжелатели, блиндираните врати трябва да издържат и на сняг, слънце, дъжд, вятър, повишена влажност и температури.

Когато избирате врата и тя бива подлагана на атмосферните влияния директно, препоръчително е да видите, дали разполага с необходимото за целта УВ покритие.

Блиндираните врати се изработват от МДФ панели, които са с изключително стилно ламинатно покритие. Освен тези панели има и метал във вътрешността си, който варира с различна дебелина и е прахово боядисан.

Изолацията, която се използва най-често е два типа: полистирен или минерална вата. И двете имат своите предимства и приложения, така че какъв тип ще изберете, зависи как Вие възприемате топлината, влагата и шума.

Блиндирана врата от порта нова Варна

След като разгледахме от какво се изработват и каква изолация имат, идва ред и на сигурността, а именно заключващите системи. Всички блиндирани врати, от Порта Нова Варна, разполагат с две независими системи за заключване, като по този гарантират Вашата безопасност. Всяка система има по три и поне още шест шипа, съответно активни и пасивни, които здраво влизат на специални места в касата.

Какво включва комплект блиндирана врата?

Естествено в него се включва крило и каса, която може да се регулира, брави (секретни), три секретни ключа и пасивна или подвижна дръжка, която да е за външната страна.

При избора на врата можете също да изберете посоката на отваряне, а те са следните: навътре лява / дясна и навън, отново лява / дясна. Наред с всичко това имате възможността за избор от голяма цветова палитра, така че да получите входната врата, която да покрива Вашите очаквания за цвят и красив външен вид.

Това, с което ще завършим статията си за този тип врати е, че поради здравата си цялостна конструкция, тя ще Ви даде гарантирано спокойствие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *