Предимства на блиндираните врати

Блог

блиндирана врата
Предимства на блиндираните врати
Оценете

Всеки дом има нужда от сигурност, защита и добър облик. Затова допринасят блиндираните врати.

Плюсове на блиндираните врати

Те са синоним за сигурност, изключителна здравина и не на последно място – красив и стилен дизайн. Конструкцията им също е по-различна спрямо останалите врати. Те са изградени от висококачествени материали, които допринасят за защитата на дома Ви от посегателства. Освен срещу недоброжелатели, блиндираните врати трябва да издържат и на сняг, слънце, дъжд, вятър, висока влажност и, разбира се, високи температури.

Когато избирате врата и тя бива подлагана на атмосферните влияния директно, препоръчително е да видите дали разполага с UV защита.

Блиндираните врати се изработват от ПДЧ панели, които са с изключително стилно ламинатно покритие. Освен тези панели има и метал, който варира с различна дебелина и е прахово боядисан.

Изолацията, която се използва най-често е два типа: полистирен или минерална вата. И двете имат много приложения, така че какъв тип ще изберете, зависи как Вие възприемате топлината, влагата и шума.

Блиндирана врата от порта нова Варна

След като разгледахме от какво се изработват и каква изолация имат, идва ред и на сигурността, а именно заключващите системи. Всички блиндирани врати, от Порта Нова Варна, разполагат с две независими системи за заключване, като по този гарантират вашата безопасност. Всяка система има по три активни шипа, които влизат в касата.

Какво включва комплект блиндирана врата?

Естествено в него се включва крило, каса, която може да се регулира, брави (секретни), три секретни ключа и пасивна или подвижна дръжка, която да е за външната страна.

При избора на врата можете също да изберете посоката на отваряне, а те са следните: навътре лява / дясна и навън, естествено, същите. Освен това може да се избира и между голяма цветова палитра, което да направи избора Ви труден.

Това, което може да се каже допълнително за този тип врати е, че поради здравата си конструкция, те ви дават доживотна гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

©2018 Блиндирани Врати.