Няколко причини да закупите блиндирана врата

Блог

Блиндирана врата

Решили сте да сменяте входната врата, но имате въпроси кой е най-добрият и сигурен избор, който да е и на достъпна цена? Решението за вас е блиндирана врата и ще разберете защо!

Този тип врати имат много качества

Това ги нарежда на едни от челните места на пазара. Едно от тези неща е самата конструкция на вратата. Блиндираните врати са един доста олекотен вариант, същевременно и сигурен. Крилото, касата и первазите са едно цяло.
Частта, която има нужда от нагласяне е крилото. То е снабдено с панти, които са регулируеми.

Това се прави за по-плътно и по-добро затваряне. Доста лесен вариант за монтаж, защото и касата е фиксирана/10см/.
Размерите на този тип врати също са от значение за монтажа. Основните размери са 86/197см, 90/197см и 96/200см, като, разбира се, според вашия отвор, ще ви бъде и препоръчана подходящата врата.

Блиндирана врата

Друг фактор, който играе също много важна роля, това е изолацията на блиндираните врати. Тук тя е тип ,,пчелна пита,,. Това е доста добър шумо и топлоизолатор. В крайна сметка изолацията, която има една врата е една от най-важните съставки. Ето затова този тип врати стават доста олекотен и удобен вариант.

Заключващи системи

Друго нещо, което няма как да подминем като важност, това са заключващите системи. При повечето са две независими една от друга. Самото заключване е тристранно, тоест с едно завъртане само на ключа, вие осигурявате необходимата си защита.

Нека не забравяме, че и визията на самата врата е доста важна. Все пак никой не би искал грозна блиндирана врата. За щастие тук, при този тип врати има голямо разнообразие от модели. Вие само трябва да решите дали да бъде с MDF покритие или прахово боядисана. Има доста интересни модели и от двата вида, които със сигурност биха ви грабнали погледа. Вратата трябва да бъде съобразена с визията на дома Ви. Другото важно нещо е цената. Основното нещо, което трябва да бъде съобразено от Вас, е да получите добра цена спрямо качество. В случая, блиндираните врати са най-доброто по този показател.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *