Блиндирани външни врати

Блог

Блиндирана иновативна външна врата

Блиндираните външни врати не са лукс и не са начин да покажете нивото си на богатство, а са един от най-добрите начини да защитите апартамента или къщата си от разбиване.

Ако се грижите за сигурността на вашия имот, не трябва да спестявате срещу натрапници. Камери за наблюдение, алармена система, алармен бутон и блиндирана врата – тези елементи заедно осигуряват почти непроницаема защита.

На пазара има както метални, така и блиндирани врати и определено има разлика в начина на изработка и материалите, от които са съставени. За съжаление не всеки продавач може да ви обясни разликата между стоманените и блиндираните врати.

Как да не сгрешим и да направим правилния избор?

Има няколко параметъра, които отличават блиндираната врата от стоманата. Те включват:

  • цената на вратата;
  • тегло на вратата;
  • външният вид на вратата.

Като правило привидно блиндираните врати са много по-остри от стоманените. Вярно е, че днес производителите на стоманени врати са успели да имитират много впечатляващо и надеждно.

Подозрително ниската цена на вратата определено трябва да предупреди и Вас. Блиндираните врати в своя дизайн имат няколко сложни слоя, които заедно не могат да бъдат евтини.

Ниската цена казва или за лошото качество на блиндираната врата, ако наистина я имате, или че вратата е направена от стомана и тя също не се различава по своето специално качество.

И накрая, извитият метален профил и подсилващата метална плоча правят бронираната врата много тежка. Но стоманена врата, дори ако има доста дебел стоманен лист вътре, няма толкова впечатляващо тегло.

Класификация на блиндираните врати

Например, блиндираните врати могат да бъдат класифицирани според метода на монтаж или използваните фитинги. Видът на ключалката също може да бъде основата за класификация.

Основното разделение на вратите на групи обаче отчита дебелината на бронирания слой в даден дизайн.

Повечето врати се наричат блиндирани, защото това е специална стомана. Този лист може да има различни дебелини и да определя не само степента на защита и сигурност на избраната врата, но и нейната цена и тегло.

По този начин блиндираните врати са разделени на четири класа.

Колкото по-висок клас на вратата изберете, толкова по-висока защита предлага. Освен това имайте предвид, че колкото по-висок е класът, толкова по-трудно е да счупите вратата си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *