Съчетание на блиндираната врата с фасадата и интериора

Блог

зелена врата

Интересно е мисленето на всеки от нас. Едни съчетават входната врата с цвета на фасадата си, други с цвета на дограмата си, трети съобразяват стила на самата къща и четвърти са напълно в разрез с всякакви съчетания и не му мислят много много.

От една страна е добре да има синхрон между отделните елементи, от друга пък е твърде задължаващо и объркващо с кое да се съобразим по-напред.

Който и вариант да изберете ще си е Вашият избор. За да улесним с една идея този избор ще Ви дадем малко насоки.

Съчетаване на цвета на вратата с цвета на фасадата

Ако сте решили да съобразите блиндираната си врата с цвета на фасадата, нашето мнение е цвета на входната Ви врата да бъде или в същия цвят, или да е напълно контрастна. В случай, че дори един тон ви се разминава от боята на къщата ви ще стои грозно и ще ви дразни, а да намерите същия цвят като фасадата е трудно. Затова най-лесно е да вземете блиндирана врата в съвсем различен тон.

Съчетание на блиндирана врата с дограма

Другото лесно съчетание е с цвета на дограмата Ви. Там имаме използвани определени цветове на дограма, които най-често се срещат и на входните врати. Тази комбинация ще ви е лесна и ще изглежда много хубаво прозорците да са като вратата ви.

Избор на врата спрямо стила на жилището

Третия вариант за избиране на входна врата е според стила на къщата ви. Тоест, ако е по-старинна трябва да се спрете на врати в този стил с по-класически орнаменти, заоблени форми и т.н.

Доверете се на вкуса си

И последното най-лесно решение е да не се съобразявате с нищо, тоест харесвате си врата според вашия вкус дори и да е съвсем в различен цвят или дизайн. По този начин ще ѝ предадете свой собствен облик, които ще я откроява от всичко друго.

По какъвто и начин да си изберете входната врата, тя ще си е вашата и ще изразява вашия вкус и мислене за декорация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *