Красиво жилище с блиндирана врата Т-1002

Блог

Блиндирана врата Т 1002

Представяме ви едно уникално бижу за вашия дом. Искате най-красивото, защитено и добро нещо за жилището ви. Е това е блиндирана врата Т-1002. Всеки един от нас рано или късно решава да ремонтира дома си или да обзаведе чисто новия си такъв. Едно от най-трудните неща са вратите. Всеки си мисли и казва, че няма нищо сложно в тях. Но при такъв голям избор на пазара е невъзможен бързия и лесен избор.

Избор на блиндирана врата

Първата трудност е да се спрем на метална или блиндирана врата. Каква е разликата, коя ли е по-добра? Естествено, че блиндираните врати са по-доброто решение. Особено в лицето на Т-1002. Тя се предлага в иновативния цвят “Сив дъб”. Неслучайно и серията от която идва се нарича Модерн.

Дизайн и покритие на блиндираната врата Т-1002

Невероятен дизайн меко казано я прави едно бижу, което ще виждате всяка сутрин когато излизате и всяка вечер като се приберете, а какво по-хубаво от това. Подарете си лукс и качество на едно. Моделът е с два MDF панела между които се крие метален лист и минерална вата. Ще се запитате за какво ви е тя? Именно минералната вата изолира вашето крило и по този начин ще осигури топлина и спокойствие от външния свят. Нито вие ще чувате съседите си, нит пък те вас.

Стилна дизайнерска дръжка и шпионка ще разкрасят допълнително крилото. И ето стигаме до най-хубавото в Т-1002 облечената каса. Няма да виждате метал или различен цвят каса, тук тя буквално е „облечена” с същия MDF панел. Той е същия цвят и на допир както на крилото. Има и още нещо по-хубаво от всичко до тук, а именно, че обличането е включено в цената на вратата в повечето шоуруми. Не е нужно да го заплащате отделно както е при другите серии.

врата за дома

Съчетание на блиндираната врата с интериора

Цвета позволява да я съобразите много лесно с интериорните врати, може да се изберат както по-светли така и в по-тъмната гама. Последната тенденция която се наблюдава е, че хората харесват повече светли интериорни врати. Съответно блиндираната врата в тъмен цвят не е добро решение, но точно Т-1002 е най-доброто решение за съчетаване с тях. Блиндирана врата Т-1002 модерен, изискан, иновативен… с две думи най-доброто решение за Вашия дом!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *