Как можем да избегнем грешките, когато избираме врати

Блог

СъдържаниеWarning: Undefined array key 1 in /home/unisondo/blindirani-vrati.com/wp-content/themes/mesmerize-child/functions.php on line 78

Warning: Undefined array key "classes" in /home/unisondo/blindirani-vrati.com/wp-content/themes/mesmerize-child/functions.php on line 84

Warning: Undefined array key "classes" in /home/unisondo/blindirani-vrati.com/wp-content/themes/mesmerize-child/functions.php on line 87

На пазара вече има огромен избор на входни и интериорни врати. Това обаче ни кара до голяма степен да се колебаем при избора на такива и често да допускаме грешки.

Има някои основни моменти върху които трябва да се замислим , за да не съжаляваме за избора си по-късно.

  • Грешка № 1– Определяне на бюджет за вратите. Смяната на врати при цялостен ремонт е наложителна, затова трябва да отделим немалка сума за тяхната подмяна. Грешката тук, е че в повечето случай неглижираме бюджета, търсим най-евтините врати. Но все пак трябва да се замислим, че врати не сменяме всеки ден.
    Много важно е да не се прави компромис с качеството на вратите за вашия дом. В много случай евтините врати са некачествени и от страна на покритие, и от страна на цялостно изпълнение.
  • Грешка № 2– Избираме цвета, който ни хареса в магазина. Нека не забравяме, че дизайна на магазина е доста различен от интериора в дома ни. Когато избирате врати, вземете със себе си част от паркета, или плочките за да може да сравните цветовата гама. И все пак имайте предвид осветлението в магазина и вашия дом.
  • Грешка № 3– Взимане на размери за вратите от неспециалист. Доста хора мислят, че взимането на размери не е никаква философия, на грешат. Взимането на размери има своите особености, затова, за да не налага да харчите излишни пари доверете се на специалистите.
  • Грешка № 4– Неправилна посока на отваряне на вратите. Това се оказва проблем, когато не сме позиционирали мебелите в стаята и поръчаме врати. В този случай, ако вратите са без фалцови няма проблем, тъй като те позволяват смяна на посоката. Проблем е, ако вратите са фалцови. Много е важно преди да изберем и поръчаме врати да сме сигурни как искаме да изглеждат мебелите в стаята, за да не пречат на отварянето и затварянето на вратите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *