Как най-добре да обзаведем дома си с нови врати?

Блог

Как най-добре да обзаведем дома си с нови врати?
4.8 (95%) 4 votes

Ако се чудите как да обзаведете дома си като филмова звезда, то вариантите, които мога да Ви предложим са много и разнообразни.

Идеи за входна врата:

Нека да започнем от входа. Това е вратата, която се вижда първа и съответно, за да се създаде добро впечатление още с влизането, тя трябва да е с перфектен дизайн. Би било добре да инвестирате в малко по-скъпа врата. Подходящи модели са блиндираните врати от серия Елеганс. Те са изключително здрави и изящни. Предлагат се в по-светла и по-тъмна гама от цветове. Крилото е от ламиниран МДФ, а във вътрешността има метален лист, допълнително метално оребрение и минерална вата. Касата е метална, понеже носи тежко деветсантиметрово крило, но може да бъде облечена с МДФ комплект, за по-изтънчена визия.

Идеи за интериорна врата:

Сега да помислим и за интериора. В XXI век залагаме на по-разчупения дизайн, затова ще ви представя модели, които са модерни и иновативни. Нашите интериорни врати са изработени от естествени материали и са устойчиви на влага. Крилото е от ХДФ, с рамка от иглолистна дървесина и ХДФ оребрение. За касата са използвани същите материали, а покритието бива машинно поставено, топло пренесено ПВЦ фолио. Касите са регулируеми с обли первази за двете страни на зида.
Ако се притеснявате, че алуминиевите врати са твърде скучни, разгледайте нашите предложения за този тип врати. Нашите врати за баня са с фризовка от красиви прави линии по цялото крило. Предлагат се не само в бяло, но и в други цветове като: светъл дъб, златен дъб, орех и венге. Тази палитра се използва и при интериорните, така че ще се съчетават перфектно. Могат да бъде поставен и допълнителен комплект первази в същия цвят.

Ако искате да обзаведете дома, още днес може да се отбиете в най-близкия до Вас шоурум и с едно идване да изберете, както входна, така и интериорни врати и врати за баня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

©2018 Блиндирани Врати.