Искаш ли блиндирана врата, с която можеш да се гордееш

Блог

СъдържаниеWarning: Undefined array key 1 in /home/unisondo/blindirani-vrati.com/wp-content/themes/mesmerize-child/functions.php on line 78

Warning: Undefined array key "classes" in /home/unisondo/blindirani-vrati.com/wp-content/themes/mesmerize-child/functions.php on line 84

Warning: Undefined array key "classes" in /home/unisondo/blindirani-vrati.com/wp-content/themes/mesmerize-child/functions.php on line 87

Мечтаете ли да притежавате блиндирана входна врата, правеща силно впечатление на околните? Или за сега се колебаете, относно финансовата страна на въпроса? Дори и да е така, повярвайте ни, заслужава си да закупите нов красив модел, за който Вашите приятели чак да Ви завидят!

Aко, решите да направите подобна инвестиция, то ще получите високо качество, блиндирана врата, с която да се гордеете!

В такъв случай, нека обърнем вниманието Ви към серия Панел – прецизно изработено съчетание между стабилност, здравина и изящен стил. На българския пазар, от доста време и с доказано висока качество, можете да откриете, турските блиндирани врати. Те са най-доброто решение, както за Вашия дом, така и за семейния бюджет.

От какво, всъщност, са изработени висококачествените модели входни врати, които Ви препоръчваме?

Ако, се направи съпоставка между, тези от серия Панел и другите входни врати, ще се забележат малки разлики, но с огромно значение. Представляват плоскости от два броя МДФ, ламинирани или лакирани панела с изолираща минерална вата, даваща чудесна шумо- и топлоизолация, метален лист от 1.2 мм. дебелина, притежаващ оребрение. Заключващите системи са две и има резе с върток. За да бъдат по-устойчиви, моделите от горепосочената серия, са подсилени с шест на брой пасивни шипове против разбиване.

За по-голямо удобство, касите на серия Панел имат регулираща опция, т.е са за зид от 15 до 50 см. Те биват метални и са прахово боядисани, в цвят, съответстващ този на МДФ плоскостите. Какво да кажем за дизайна! Той е просто чудесен! Моделите са с декорация от прави и разнообразни фрезовани линии, а палитрата от цветове е богата.

При дръжките на турските врати, отново може да намерите много разновидности. Имате право да избирате между две активни дръжки или една активна и една пасивна тип пура или полумесец.

Времето за промяна, може би е дошло и за Вас! Помислете и инвестирайте в своята и на семейството си, защита! Ако се спрете на блиндираните врати – серия Панел, ще постигнете това, но и много още! Ще имате красив дом!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *