Имаш ли входна блиндирана врата, с която можеш да се гордееш

Блог

Имаш ли входна блиндирана врата, с която можеш да се гордееш
4.8 (95%) 4 votes

Желаеш ли да имаш блиндирана входна врата, с която ще се гордееш? Или за сега се колебаеш относно допълнителните разходи, които ще последват? Дори и да е така, повярвай ми, заслужава си да закупиш нов красив модел, за който твоите приятели чак да ти завидят.

Aко решиш да направиш подобна инвестиция, то съветът ми към теб е покупка на блиндирана врата с гарантирано качество и хващаща окото визия.

В такъв случай, нека обърнем вниманието си към серия Панел – прецизно изработено съчетание между стабилност, здравина и изящен стил. На пазара вече от дълги години, турските блиндирани врати са най-доброто решение, както за вашия дом, така и за семейния бюджет.

От какво, всъщност, са изработени висококачествените модели входни врати, които ви препоръчвам?

В сравнение с останалите входни врати, тези на серия Панел, представляват плоскости от два броя МДФ ламинирани или лакирани панела с пълнеж от минерална вата за шумо- и топлоизолация, метален лист 1.2мм и допълнително метално оребрение. Заключващите системи са две и има резе с върток. За да бъдат по-устойчиви, моделите от горепосочената серия, са подсилени с шест на брой пасивни шипове против разбиване.
За по-голямо удобство, касите на серия Панел са регулируеми, т.е обхващат зид от 15 до 50см. Те биват метални и са прахобоядисани в цвят, съответстващ този на МДФ плоскостите.Какво да кажем за дизайна! Той е просто чудесен! Моделите са с декорация от прави и разнообразни фризовани линии, а палитрата от цветове е богата.

При дръжките на турските врати, отново може да намерите много разновидности. Имате право да избирате между две активни дръжки или една активна и една пасивна тип пура или полумесец.

Затова, помислете се! Може би, вече е дошло времето да направите промяна! Промяна, с която да се чувствате в по-голяма безопастност, уют и сигурност. С входните блиндирани врати от серия Панел, това е абсолютно възможно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

©2018 Блиндирани Врати.