Какво казва входната врата за теб?

Блог

Входна врата според Вашите виждания

Входните врати са артикул който често се купува веднъж в живота. Това е предпоставка за много размисли и емоции при избора им. Затова винаги можем да намерим нотка от нас във вратата ни.

Различни видове входни врати

Стъклени входни врати: Вие обичате да живеете като филмова звезда. Стандартното за вас не е вариант, а спънка. Искате да имате всичко което другите нямат.

Плътна изчистена входна врата: Чисти сметки – добри приятели. Вие сте искрени и непринудени, не ви трябва много, за да се чувствате добре.

Разнообразни детайли за входните врати

Прави абстрактно разположени линии върху вртатата ни: Вие не обичате да бъдете част от цялото. Често почитателите на този тип дизайн са модни експерти или архитекти, които познават естетиката. Комбинация от иновативност и елегантност.

Квадратни фризовки: Вие сте класици, които не приемат „НЕ” за отговор.С ясно изразен характеркатер който трудно ще сбъркате.

Входна врата в два цвята : Трудно избирате, а и защо ви е да се чудите щом може да имате всичко на куп. Вие сте шарени личности готови за приключения.

Врата със стъклени орнаменти: Нека бъде светлина е вашето мото в живота. Обичате топлината и най-вероятно сте почитатели на летните месеци и копнежите покрах тях.

Овална фризовка: Искате уют и красота, но без да излизате от класическият стил. Вие сте посредата и не обичате крайностите.

Стъкло с принт: Човека мечтател. Нищо не би ви зарадвало повече от това да виждате любимото си място или защо не чаша кафе всеки ден и сте готови да споделите топлината му с всеки един ваш гост. Вратата ви е широко отворена за нови разнобразни хора, които да станат част от вълнуващият ви живот.

Врата с огледало: Огледалце,огледалце на стената кажи коя е най-красива на земята. Този цитат е валиден за вас и живота ви. Вие знаете, че изглеждате добре и не се страхувате да го покажете. Плюс това трябва всеки един детайл да бъде забелязан навреме ако случайно решите да го промените.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

©2018 Блиндирани Врати.