Край на проблема – къртене на лята метална каса

Блог

Блиндирана врата от серия Хармония

Лятата метална каса е проблем на хората, които имат жилища в панелни блокове. Неприятната част идва, когато трябва да се смени и да се постави нова блиндирана врата. В главата на клиента изникват всякакви ужаси, свързани с нейния демонтаж, къртене, рушене, нужда от измазване след монтажа и т.н. Производителят Картал обаче е намерил решение на този проблем.

Серия Хармония – лесно решение за панелните жилища

Основни характеристики

Вратите от серия Хармония влизат в категорията блиндирани врати. Те са идеалният вариант за клиентите, които искат да си сменят външната врата, но не желаят да си създават допълнителни грижи като махат лятата метална каса. Крилото им е 5 см. дебело, изградено от две МДФ плоскости по 0,8 см. – по една плоскост от всяка страна. Вратата е с изолация от минерална вата, която е оребрена, за да може с годините да не се свлича надолу от тежестта си. По цялата дължина на крилото е разположен един метален блиндиран лист. Предлага се в два цвята – Черна перла и Савана.

Предимства на монтажа

Удобството при монтаж е, че тя се поставя директно върху стената и по този начин не е нужно да се кърти старата каса. Вратата е с размер 94/201 см., което означава, че касата, върху която ще се монтира, трябва да е с по-малък отвор.

Входна врата от серия Хармония

За да не се вижда лятата метална каса на клиента, производителите предлагат възможност с МДФ обличане както на касата на вратата от серия Хармония, така и на касата на клиента. Обличането се поставя допълнително и по желание след монтажа на блиндираната врата и така не остава никаква следа, която да напомня за старата врата.

Вратите от тази серия могат да бъдат поставени и на тухлени жилища, важно е само да отговаря на нужните размери. Тя е и добро решение при желание за поставяне на втора входна врата – сегашната врата дори не е необходимо да се сменя, новата Хармония се поставя директно от външната страна на жилището и се отваря навън.

С това предложение производителите привличат една голяма част от клиентите, които имат панелни каси, и удовлетворяват тяхното желание да няма къртене и сменянето на входна врата вече не е кошмар за тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *