Различни видове блиндирани врати

Блог

Блиндирана врата от нов клас

Блиндираната врата е ефективна мярка за сигурност срещу крадците. Избирайки си блиндирана врата, човек може да прекара работния си ден далеч от дома, без да се тревожи всеки момент, кой може да се опита да му отвори вратата. И ако живеете в голям град като Лион, блиндираната врата е много мъдър вариант, защото големите градове излагат жителите си повече на кражби. Възможно е обаче да възникне въпрос: какви видове блиндирани врати мога да избера? Нека започнем с критериите, които трябва да ръководят избора на блиндирана врата в Лион.

Критериите за избор на блиндирана врата

За да ви ориентира, вашата блиндирана врата в Лион трябва да има сертификат A2P. Първият критерий е златно правило: искате врата, за да се предпазите от кражба, затова се уверете, че бронираната врата, която сте избрали в Лион, е устойчива, така че да не се поддаде на кражба. Затова за предпочитане е в Лион да се изберат блиндирани врати със сертификат A2P.

Блиндирана и бронирана врата

Както подсказва името, обикновената блиндирана врата може да изглежда малко по-малко устойчива, макар и доста сигурна до определено ниво. Съпротивлението ѝ може да бъде подсилено, например чрез смяна на рамката ѝ с метална рамка, която може да бъде поставена тук в Лион на Вашата блиндирана врата. Втората форма на блиндирана врата е много по-устойчива на взлом. Блиндираната врата се състои от ненадминат блок, вратата и рамката на който образуват едно цяло, една комбинация от стомана.

Според нивото на сигурност A2P, това е прототипът на защитената от фалшификация врата. По този начин модулът на вратата заменя мястото на традиционните рамки. Можете също да добавите ъгли против прищипване, за да направите вратата устойчива на използването на определени инструменти като лоста, за да проникне във вашата врата.

След вратата, ключалката

Важно е да вземете предвид звездния рейтинг на вашата ключалка. Трябва да имате рефлекса, за да изберете ключалка с поне три звезди. Необходимо е също така да се гарантира, че ключалката също е сертифицирана по NF A2P.

Дори ако ключалката вече е на 3 звезди, не се колебайте да увеличите броя на точките. В идеалния случай например монтирана на повърхността брава с до 7 точки и възможност за двоен цилиндър. В крайна сметка трябва да изберете блиндирана врата и изправена брава, сертифицирани от Националния център за превенция и защита (CNPP).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *