Защо трябва да изберете блиндирана врата за къщата си?

Блог

Къща зима

При изправянето пред дилемата, каква врата за си купите за къщата, често се случва да се заблудите. Както знаете, в почти 80% от случаите, незащитената врата, която директно е поставена в ситуация на единоборство с лошото време и непрестанните набези от дъжд, слънце и сняг, не се справя успешно. Резултатите след година или две експлоатация, са потресаващи – обезцветени, напукани и раздути крила, благодарение на високите или пък ниски температури, както и на влагата. Ориентирайки се в ситуацията сте длъжни, ако уважавате дома си, да прибегнете до консултация, която да Ви помогне и насочи, към издръжлива на всички тези условия врата. Нея ще я откриете в реномираните шоуруми.

Какви са най-съществените ѝ характеристики?


​УВ защита

Производителите са наблегнали на повече модели и разнообразие за затворени помещения, но това не бива да Ви разочарова и спира в решението за подмяна. Има специфика, за която трябва да следите – устойчиво покритие за защита срещу УВ лъчите. Ако имат това качествено покритие, блиндираните врати ще се превърнат в удобен и красив вариант за всяка къща. Профилите са „облечени” с наподобяващи дървесни шарки и декоративни фигури или са боядисани чрез прахова технология с добавено защитно УВ покритие.

Каменна вата за изолация

Изолацията е на първо място, сред важните функции на входната врата. В днешно време, каменната вата е предпочитана за външните врати. Тя има функция, която дава най-търсените от клиентите характеристики – звуко и термоизолация. Можете да сте още по-спокойни – тя не е запалима и не може да гори.

Съществуват и други материали, използвани за пълнеж в крилата – тип картон, полистирен, както и полиуретанова пяна. Все пак, ако държите на по-доброто за дома си, изберете каменната вата. Залога е голям – топлината и уюта на жилището Ви!

Няма нищо по-хубаво от спокойствието у дома, което би се повишило в пъти повече, благодарение на правилно взетото решение за входна врата!

​Заключваща система

Жълта врата стълби ограда

Последно ще разгледаме заключващата система на вратата. Нашият съвет е, ключалките да бъдат минимум две! Като не бива да забравяте, някои модели притежават и резета (скрити), аларма, вградена във вратата, пасивни шипове, правещи крилото още по-стабилно захванато за касата и много други видове допълващи елементи, които подпомагат сигурността на вратата.

Блиндираните врати са популярни, поради качествените си показатели. Не говорим само за характеристиките им, които обхващат безопасността. Те са толкова забележими с красотата и стила си, че никой не остава равнодушен. Уютната атмосфера, която те ще създадат за външния вид на къщата Ви, ще е забележима отдалеч.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *