Най-търсените модели входни блиндирани врати

Блог

Най-търсените модели входни блиндирани врати

Изборът на входна врата никак не е лесен. Препоръчително е да гледате за модел, който хем да изглежда естетически добре, хем да е достатъчно стабилен. Ние сме решили да ви помогнем да вземете правилното решение. Затова сме ви подготвили три красиви модела входни врати с метален блиндиран лист, които вярвам, ще ви впечатлят. Уникалността им се състои в красиво изрисуваните фризовани линии и наситени цветове.

Основни характеристики на блиндираните врати

Относно качествата на тези врати, те са безброй. Сега ще изброим най-важните от тях. Да започнем с конструкцията на крилото. Металният лист с дебелина 1.2мм, допълнителното метално оребряване и изолационният материал минерална вата са се сгушили между два ламинирани или лакирани МДФ панела. Касата е метална праховобоядисана или облечена с комплект дървени уширения и первази. Регулира се от 14 до 50см. Заключвашите системи са два като долният патрон е ямков с висока сигурност, а горният е секретен. Има поставено и допълнително резе тип „върток”. Откъм страната на пантите крилото е оборудвано с шест или осем пасивни шипа против разбиване.

Модел T901, серия Елеганс

Елегантен като наименованието на серията, към която принадлежи, модел Т901 е изработен в сиво-бял нюанс наречен Арктика. Черната метална каса може да бъде облечена с комплект уширителни планки и первази в същия цвят. По този начин вратата придобива още по-завършен и стилен вид. Освен с красивия си дизайн Т901 се гордее и с дебелина на крилото цели 9 см, има МДФ рамка от вътрешната страна на крилото и осем пасивни шипа. Тези три неща я отличават от останалите входни врати и правят модела още по-желан и търсен.

 

Входна врата T110, серия Панел

Т110 е входна блиндирана врата с фризовка изобразяваща марката Версаче. Изключително заинтригуваща, тази врата се предлага в три цвтя: Спарта, Златен Дъб и Африка. Моделът е устойчив и ще осигури на вашия дом спокойствие и уют.

Блиндирана врата T108, серия Панел Лак

Лакираното покритие на Т108 и невзискателният цвят, в който се предлага, а именно Тъмен орех, я прави най-предпочитаният модел на тази серия. Металното чукче стой безупречно на класическата фризовка и прави цялостната визия на вратата още по-изискана. Изберете модел Т108 и можете да бъдете сигурни, че няма да сгрешите.

 

Приятно пазаруване!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *