Причина да не отлагаме купуването на нова входна врата

Блог

Входни врати - купуване на нова входна врата

Главната причина за смяна на стара входна врата е сигурността. В нашия забързан и напрегнат живот е последното нещо, за което се сещаме е да си сменим вратата, а това е доста важна задача, защото ни трябва по-голяма защита на жилището ни. Другото хубаво нещо е да сменим вратата, е да добие една нова и модерна визия на дома ни, това се отнася също и за интериорните врати. Също важна причина е да се има предвид, че вратите е хубаво да сменят преди ремонт на дома Ви, защото се налага демонтаж на старата врата и къртене по време на ремонта. Вратите може да се опаковат с фолио, защото когато сте направили ремонт и се наложи демонтаж на съществуваща врата и къртене за оформяна на строителен отвор няма да Ви бъде никак приятно да се кърти. Така, че за да Ви е по-спокойно, че няма да Ви напука чисто новите тапети или боядисаните стени или потънали в прах чисто нови мебели по-добре послушайте нашия съвет:
– Първото нещо, което трябва да направите е да дойдете в нашия шоурум и да изберете новата врата. Старата врата, защото тя не Ви дава сигурна защита, тя вече е доста амортизирана, няма шумо и топлоизолация. Нашите врати (блиндирани врати или метални) имат много голяма надежда, стабилност, шумо и топлоизолация бронировачни капачки от разбиване.

При блиндираните врати има следните неща , които трябва да знаете:
– Сигурност;
– Шумо и топлоизолация;
– Две отделни заключващи системи (давмоноблог);
– Масивно крило (от 7 до 9 см) дебелина;
– Пасивни шипове.

При металните врати има следните неща, за които не трябва да се бавите, а да изберете Вашата нова врата:
– крилото и касата са изцяло от метал;
– Заключването е:
– горе в касата;
– долу в прага;
– и встрани;
– имат изграден праг.

При всички отгоре изброени неща няма защо да губим време, а по-добре да сменим възможно най-бързо старите врати с нови по-сигурни врати.
Това е сигурността на Вашия дом.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *