Няколко причини да изберете блиндирани входни врати

Блог

Блиндирана врата
Няколко причини да изберете блиндирани входни врати
Оценете

Напоследък най–търсените и разпространени входни врати са тези, които са изработени изцяло от метал. Те се класифицират на челни позиции по продажби и са предпочитан продукт на пазара с входни врати, защото притежават много ключови качества и се предлагат на много изгодни цени. С цел Ваше улеснение, ние ще Ви дадем няколко причини, заради които да спрете Вашия избор на блиндирана врата.

Защо да изберем блиндирана входна врата?

  • Конструкция

На първа позиция сме заложили конструкцията на вратата. Блиндираните врати имат много добра изработка. Като се започне от касата, крилото, первазите и прага, та чак до пантите, те са едно цяло. Касата е наименувана като „щок каса”. Какво представлява „щок касата”? Това е тясна каса, която облича зид от 7 до 10 см, като се монтира само от едната му страна. Тя си има первази само от едната страна, с възможност за монтиране или отвътре или отвън.

  • Размери

Под втора позиция се нареждат размерите, които ще служат за улеснение на монтажа и естествено за по-лесен избор на врата. Основните габаритни размери на блиндираните врати са:  86/197 см, 90/197 см, и 96/200 см. За апартаментни входни врати най–подходящи са 86/197 см, както и 90/197 см, а за къща се предпочитат врати с по–големи размери, а именно 96/200 см.

  • Изолация

Трета позиция заема изолацията, чиито материал е предимство, което не трябва да се пренебрегва.  Изолацията при блиндираните входни врати е тип „пчелна пита”. Тя притежава много добри качества на шумо и топлоизолация.  Да не забравим и за разположените във вътрешността метални оребрения, които придават допълнителна защита и гаранция на вратата.

  • Цена

На четвърта позиция, но не на последно място слагаме цената на вратата. Всеки един от детайлите, спрямо качествата на блиндираните врати, на които наблегнахме досега, е от много голямо значение, при определянето на й. Всеки трябва сам да прецени бюджета си, когато стане въпрос за ремонтни дейности. Все пак всеки иска да получи качествен продукт, на добра цена.

Изброихме основните причини, поради които да изберете блиндирана входна врата. Вие сте наред да обмислите получената информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

©2018 Блиндирани Врати.