Вратите – облик на дома

Блог

Вратите – облик на дома
Оценете

В последни години с течение на модните тенденции за интериор в дома, хората все повече започнаха да се интересуват от стилово съчетаване на всичко, което имат.
Дори и при входните врати и интериорните това съчетаване играе наистина важна роля. Било то съчетаване на цвета, на стила или дори на самата изработка на детайлите по вратата.

Всеки би желал дома им да бъде стилово издържан, не случайно масово хора наемат дизайнери за тази цел. Изработват се мебели по поръчка, врати по поръчка…
Именно малките детайли правят облика на дома завършен.
Има няколко варианта за добър стилови синхрон. Вие може да съчетаете всичко в една цветова гама, близки тонове и акценти или да използвате орнаменти, за да изпъкне нещо пред друго.

Ще Ви дадем няколко полезни съвети за добро съчетание:

Ако Вашите стени са в неутралната гама, подовата Ви настилка също (било то ламинат или теракот), може да си поръчате мебели и интериорни врати в по-тъмен или контрастен цвят, за да могат те да изпъкнат в светлата Ви стая. Ако в стаята Ви има съчетание на тапети с боядисани стени, може да си сложите тапети, на които да преобладават определени елементи – според формата на орнаменти по вратата – кръгчета, триъгълници, сфери или някакви други детайли. По този начин ще направите едно много добро стилово съчетание и един перфектен дизайн, който ще допринесе за цялостния облик на дома Ви.
От професионален опит, ние знаем, че често клиентът предпочита избраната от тях входна врата да бъде в същия цвят или подобен нюанс като интериорните им врати, или част от мебелировката в дома.

Но ние бихме Ви казали, че това изобщо не е необходимо. Входната Ви блиндирана врата може да бъде умело избрана в съчетание с коридора Ви. Например, с цвета на пода или със стените в коридора. В последно време повечето интериорни дизайнери залагат на контрастиращите ярки цветове. Може да излезете от рамките на неутралната гама, дори да няма пряко съчетание на облика Вашата входна врата с останалите интериорни в дома Ви. Може да откроите по един уникален начин, с който определено ще оставите всеки впечатлен. Така ще бъдете различни със своя изтънчен вкус и ще имате едно по-модерно и красиво жилище!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

©2018 Блиндирани Врати.