Входни врати за външни условия

Блог

Входни врати за външни условия
Оценете

Едно от първите неща, които виждаме, когато се прибираме е входната врата. Но  не всяка врата е подходяща за външни условия.

При този  по – особен тип модели външни врати основното правило е да издържат  на  метеорологични услови. При покупката на такава врата  не трябва да гледаме само външният й облик и техническите параметри, но и  това дали е с подходящо покритие, което няма да се дефектира  след време. Освен изброеното, тя трябва да притежава висока степен на здравина и устойчивост на човешки набези.

Входните метални и блиндираните врати са удачен вариант.

Ако заложим на метална прахово боядисана врата, можем да сме спокойни, че дори и  след време повърхността да се захаби, ще можем да я пребоядисаме и да стане, като нова.

Плюсът при блиндираните врати е това, че те притежават стоманено оребряване, което ги прави  по – издръжливи. Те са снабдени  и с висока степен на изолация.

Когато  тръгнем да си избираме входна врата  за външни условия е добре да се подсигурим, като вземем някои предварителни мерки. Хубаво е новата ни врата да  бъде снабдена и с някои допълнителни екстри, като:

  • Допълнителна, независима заключваща се система и резе;
  • Шипове, които блокират крилото в касата и не позволяват то да бъде изкарано. Според модела, могат да бъдат между 3 и 8 броя;
  • Бронировка за патрона;
  • Вграден праг, който да възпрепятства  влизане с взлом;
  • Алармена система, която да сплаши крадците. Повечето от тях не са свързани със  СОТ, но са достатъчни да изплашат  всеки, който се осмели  да  наруши спокойствието на  домакинството;
  • Шпионка
  • Допълнителната входна врата към основната също е практично решение. Не е  необходимо тя да бъде масивна, може да  се постави като вътрешна.

За да чувстваме уютно и сигурно в нашия дом, входната врата която ще изберем трябва да е достатъчно надеждна и стабилна. Разбира се нейния външен вид също трябва да бъде на ниво.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

©2018 Блиндирани Врати.