Лесна грижа за блиндираните врати с тези 2 рецепти

Блог

Блиндирана врата за къща
Лесна грижа за блиндираните врати с тези 2 рецепти
4.8 (96%) 5 votes

Входните врати са лицето на нашия дом и олицетворяват образа на нашата личност. Te са важна част от интериора и екстериора на всяко едно жилище. Първото нещо, на което се спира погледът е блиндираната врата, което я прави много важна част от обзавеждането. Всеки, който е посетил дома ни може да си представи какъв би бил интериора в стаите.

Като важна част от нашия дом, блиндираната врата се налага да бъде и почиствана. Всеки се старае вратата било то интериорна или екстериорна да е в изряден вид. Колкото и да е качествена, и с отлично покритие, в един момент възниква въпросът с какво може да бъде почистена. Ето няколко съвета от нас. Без да използвате скъпи и замърсяващи препарати със съвсем естествени материали ще останете изненадани колко добър ще е ефектът върху вашата външна врата.

Рецепта 1: 1 чаена лъжичка сода за хляб, няколко капки течен сапун, 4 чаши гореща вода. Комбинирайте тези продукти в удобен съд, чрез който да го нанесете и се убедете сами в невероятният резултат. Ако пък сте правили ремонт у дома, може би се чудите с какво да премахнете остатъчните капчици боя върху някоя от вашите врати, лимонът е точният избор за да се отървете от всички замърсявания.

Рецепта 2: Загрейте добре лимоновия сок и го приложете върху петната с боя, нанесен на мека кърпа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

©2018 Блиндирани Врати.