Два съвета за грижа на блиндирана входна врата

Блог

Блиндирана врата за къща

Входните врати са показател, олицетворяващ образа на Вашата личност. Te са важна част от интериора и екстериора на всяко едно жилище. Несъзнателно или не, минавайки покрай блиндираната врата, я оглеждате и тя прави определено впечатление. Ето и защо, външният ѝ вид, я прави много важна част от обзавеждането. Всеки, който е я погледне, може да си направи генерални изводи за дома, както и за вас като личност. За съжаление, живеем в материален свят, за който външността е на почит. Разбира се, има много фактори, спиращи желанието Ви за промяна, но определено е време да се замислите по този въпрос.

Като важна част от нашия дом, блиндираната врата се налага да бъде и почиствана. Всеки се старае вратата било то интериорна или екстериорна да е в изряден вид. Колкото и да е качествена, и с отлично покритие, в един момент възниква въпросът с какво може да бъде почистена. Ето, няколко съвета от нас. Без да използвате скъпи и замърсяващи препарати със съвсем естествени материали ще останете поразени, колко сполучлив ще е ефектът върху Вашата външна врата.

Рецепта 1: 1 ч. л. сода за хляб, сапун (2-3 капки) 4 ч.ч. гореща вода. Комбинирайте тези продукти в удобен съд, чрез който да го нанесете и се убедете сами в невероятният резултат. Ако пък сте правили ремонт у дома, може би се чудите с какво да премахнете остатъчните капчици боя върху някоя от Вашите врати, лимонът е точният избор за да се отървете от всички замърсявания.

Рецепта 2: Загрейте добре лимонов сок и го приложете върху петната с боя, нанесен на мека кърпа.

Приложете някои от указаните методи, за почистване. Това е най-малкото, което да предприемете, за да ползвате с радост вратите си. Погрижете се те да са чисти, няма значение, че не са толкова нови, винаги можете да ги поддържате. Чистотата се забелязва винаги, за нея не са необходими средства и оправдания, а желание!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *